Órák

Babafészkelő csoport

A következő Babafészkelő csoport 2021. október 13-án indul, és december 1-ig tart, szerda esténként 18-20.30., online, a Zoomon. A  8 hetes kurzus ára 48eFt, egy összegben fizetve / előjelentkezési kedvezménnyel 45eFt a még szeptemberben utalóknak / de választható 2 részletben fizetés is, ez esetben 26eFt a csoport indulása előtt és 26eFt félidőben. Bővebben a Babafészkelő csoportról itt olvashatsz.

 

Lombikra felkészítő ONLINE workshop

2 alkalmas, csoportos műhelymunka  kifejezetten lombikra készülő nőknek, „mire készülhetek és hogyan támogathatom természetes eszközökkel a lombik sikerességét” témakörökben. Következő kurzus: szeptember 22 és 28, 2 szerda esték, 18-20.30, online foglalkozások a Zoomon. A kurzus ára 16eFt, ebben benne van a két alkalom és mellette még a kurzus alatt egyéni igény szerint gyakorolható online jógaórákat is kapnak a résztvevők. Bővebb info itt, jelentkezés emailben.
 

Egyéni konzultáció és gyakorlás

Lombikra felkészítés, stresszoldás, petefészkek serkentése… a Te igényeidre szabva, egyeztessünk róluk telefonon!
Online vagy személyesen, 2 óra 16eFt.

Érdeklődés, jelentkezés: 06 20 539 1877

 

Happy Hour ONLINE nőijóga órák

Minden héten, nem csak babára vágyó nőknek, ezek az órák bárkinek ajánlottak, aki szeretné gyengéden de alaposan átmozgatni a testét, megnyugtatni  a lelkét. A havibérlet ára 6eFt. Jelenleg szünetel, kérhetsz emailben tájékoztatást az újraindulásról.

 

Jóga tapasztalat egyik foglalkozáshoz sem szükséges.

Csak kényelmes, mozgásra alkalmas öltözetettel készülj.

Jóga előtt 2 órával már ne egyél, vagy csak mértékkel.

 

Otthoni gyakorláshoz ingyen videók, nonstop rendelkezésedre állnak! >>