Órák

 

Lombikra felkészítő ONLINE workshop

2 alkalmas műhelymunka  kifejezetten lombikra készülő nőknek, „mire készülhetek és hogyan támogathatom természetes eszközökkel a lombik sikerességét” témakörökben. Következő kurzus: június 29 kedd este és július 13 kedd este, 18.00-20.30, online foglalkozások a Zoomon. A kurzus ára 16eFt, ebben benne van a két alkalom és mellette még a kurzus alatt egyéni igény szerint, korlátlanul gyakorolható online jógaórákat is kapnak a résztvevők. Bővebb info itt, jelentkezés emailben.
(Előfordulhat, hogy egy hétig nem nézek emaileket. Ha jelentkeztél, ne aggódj, ha nem kapsz rögtön választ! Az online terembe valószínűleg beférsz, csak én vagyok éppen offline…)

 

Egyéni konzultáció és gyakorlás

Lombikra felkészítés, stresszoldás, petefészkek serkentése… a Te igényeidre szabva, egyeztessünk róluk telefonon!
Online vagy személyesen, 2 óra 16eFt.

Érdeklődés, jelentkezés: 06 20 539 1877

 

Babafészkelő csoport

A következő Babafészkelő csoport(ok) 2021. szeptemberben indul(nak), az őszi pandémiás helyzet függvényében teremben is Budapesten, és online, a Zoomon. A nyáron felkerülnek a részletek, ha nem akarsz lemaradni, már most küldhetsz egy emailt. Ami várható: 8-10 hetes kurzus, 48eFt-75eFt közötti ár, aszerint, hogy teremben zajlik-e majd és milyen hosszú lesz. Bővebben a Babafészkelő csoportról itt olvashatsz.

 

Happy Hour ONLINE nőijóga órák

Minden héten, szerda délelőttönként 10-11óra között élőben, egy hétig visszanézhető, újravégezhető illetve lemaradás esetén pótolható. Nem csak babára vágyó nőknek, ezek az órák bárkinek ajánlottak, aki szeretné gyengéden de alaposan átmozgatni a testét, megnyugtatni  a lelkét. A havibérlet ára 6eFt. Július-augusztusban nyári szünet lesz!

 

 

Jóga tapasztalat egyik foglalkozáshoz sem szükséges.

Jóga előtt 2 órával már ne egyél, illetve ne sokat.

Csak kényelmes, mozgásra alkalmas öltözetettel készülj :)

 

Otthoni gyakorláshoz ingyen videók, nonstop rendelkezésedre állnak! >>