Órák

Babafészkelő csoport

A következő Babafészkelő csoport(ok) 2021. szeptemberben indul(nak), online, a Zoomon és az őszi pandémiás helyzet függvényében teremben is lehet, hogy lesz, Budapesten. A nyáron felkerülnek a részletek, ha nem akarsz lemaradni, már most küldhetsz egy emailt. Ami várható: 8-10 hetes kurzus, 48eFt-75eFt közötti ár, aszerint, hogy teremben zajlik-e majd és milyen hosszú lesz. Bővebben a Babafészkelő csoportról itt olvashatsz.

 

Lombikra felkészítő ONLINE workshop

2 alkalmas, csoportos műhelymunka  kifejezetten lombikra készülő nőknek, „mire készülhetek és hogyan támogathatom természetes eszközökkel a lombik sikerességét” témakörökben. Következő kurzus ősszel, online foglalkozások a Zoomon. A kurzus ára 16eFt, ebben benne van a két alkalom és mellette még a kurzus alatt egyéni igény szerint, korlátlanul gyakorolható online jógaórákat is kapnak a résztvevők. Bővebb info itt, jelentkezés emailben.
 

Egyéni konzultáció és gyakorlás

Lombikra felkészítés, stresszoldás, petefészkek serkentése… a Te igényeidre szabva, egyeztessünk róluk telefonon!
Online vagy személyesen, 2 óra 16eFt.

Érdeklődés, jelentkezés: 06 20 539 1877

 

Happy Hour ONLINE nőijóga órák

Minden héten, szerda délelőttönként 10-11óra között élőben, egy hétig visszanézhető, újravégezhető illetve lemaradás esetén pótolható. Nem csak babára vágyó nőknek, ezek az órák bárkinek ajánlottak, aki szeretné gyengéden de alaposan átmozgatni a testét, megnyugtatni  a lelkét. A havibérlet ára 6eFt. Július-augusztusban nyári szünet lesz!

 

Jóga tapasztalat egyik foglalkozáshoz sem szükséges.

Jóga előtt 2 órával már ne egyél, illetve ne sokat.

Csak kényelmes, mozgásra alkalmas öltözetettel készülj :)

 

Otthoni gyakorláshoz ingyen videók, nonstop rendelkezésedre állnak! >>